Search

Ens agrada Octubre

Octubre és un mes per recordar i treure profit de lo viscut. Aplicar lliçons apreses.


Captar en forma de documental el que vam fer com a poble ha esdevingut una tasca ingent. Gràcies infinites a tota persona que hi ha posat el seu granet de sorra. Gràcies de tot cor.


Tancarem la web en breu. Seguirem a les xarxes, des d'allà informarem si mantenim la nova web gratuïta. Suspenem l'opció d'enviament per correu. I posem a la venda l'última remesa de DVD's, abaixant el preu per tal que tothom que vulgui es pugui fer amb el seu trosset d'Octubre.A partir de demà 1 d'Octubre de 2021 els DVD's valdran

5 euros fins a finalitzar existènices.


Segueix la venda a la Llibreria el Faristol. Per darrera vegada volem agrair a la Marta, preciosa, combativa, sempre hi és. (Compreu-hi, perdeu-vos entre els seus llibres, deixeu-vos recomanar.)La sonda està enviada. Possiblement l'altaveu no ha arribat on es mereixia el projecte. Possiblement sí. Ho hem fet el millor que hem pogut, això us ho podem assegurar.

En pau. Hem fet el que creiem que havíem de fer, contra tota racionalitat individualista, ens vam unir i la llavor està plantada.Ens trobareu als carrers i les places de Calella i l'AltMaresme.Us estimem.
"Seràs el rent que fa pujar el pa,

seràs el solc i seràs la collita,

seràs la fe i la medalla oculta,

seràs l'amor i la ferocitat.


Seràs la clau que obre tots els panys,

seràs la llum, la llum il·limitada,

seràs confí on l'aurora comença,

seràs forment, escala il·luminada!"Vicent Andrés Estellés

octubre logo 4.png